Mood Autumn aje

Salam,


Gambar Hiasan
Mt Seorak National Park , Gweongeumseong Fortress dan Petite France antara tempat yang ciku teringin nak tinjau time autumn di Seoul. Bila la dapat pegi ni..plan nak pegi tahun ni tapi adik bongsu dijangka bersalin dan plan pantang di rumah ciku this year sebab mak tak sihat dan adik sorang lagi nak kawin kalau dak boleh ikut trip member nak kesana end of this month.Mungkin belum diberi kelapangan masa lagi untuk ciku kan kan kan..ayat memujuk diri.Ada tanggungjawab yang lebih penting disini . Ciku teringin nak g seoul lagi tapi nak terjah tempat tempat atas tu di autumn season.Alhamdulillah, Ciku dah merasai spring dan winter season tapi belum ada rezeki lagi untuk merasai autumn season.Harapharapla dapat nengok.Buat masa ni ciku tengok di blog orang n website ajela.hihi.Tengok Nami Island time autumnpun cantik .Jeju musti lagi cantik..hihi
ciku bertiga bercuti di Korea

oo..nak stori gak ciku tengok drama my lovely girl dan suka bonar dengar lagu FT Island .(Hong ki) tu.Impian tempat lain ciku nak g Melbourne ,Beijing dan Rome.


10 comments:

Izzati Ghafur said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..

CIKU said...

Mood autumn je..hihi.blom ada rezeki bercuti time autumn lg.hihi

syieda said...

Sukerrrr sgt dgn rome!

Jari Manis said...

Ciku...tak dapat pegi tahun ni depan ada lagi don wori..ada rezeki ta ke mana..katanya the bestime early november kan...JM pun x merasa lagi autumn season dan winter..at least Ciku dh pegi time Spring dan Winter tu..JM lagi jelez tau

Azra said...

moga2 ade rezeki utk pegi thn depan ... autumn in korea mmg lawa ... tak rugi pegi ... bile AA bukak travel date utk Nov thn depan, jgn lupe rembat tiket terus :)

CIKU said...

JM -ciku nak ikut JM autumn next year ye..hope sihat n masa n bajet ada.Kalau JM dah pegi..pegila lagi nnt ngan ciku lak..hihi.

syiedda- Rome itu impian nak pegi dari sekolah lagi.huhu..blom dapat lg.

Azra - insyaAllah.Hope sihat n masa n bajet ada.

Azyyati Liah said...

Cantiknya Autumn in my heart gitu. Membuak-buak pulak keinginan nak pergi sana. Btw kalau tgah usha2 trip ke Melben jemputla singgah blog saya ye.

http://azyyatiliah.blogspot.com/

CIKU said...

ok tq ye cik azyyati.Melbourne tu ciku nak g gak..sume nak pegi..hihi..

BIBIE KARIM said...

Insha Allah Ciku. Manatau rezeki Allah nak bagi, tetiba je ada kelapangan nak sampai kan. Xpernah merasa spring lagi ni...nak plan gak.

CIKU said...

Ada satu tempat lagi ciku nak pegi..the garden morning calm masa autumn..hihi..plan sakan.harap dapat pegi.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.