Cameron Sebentar

Salam, 


Bukan nak stori sangat pasal cameron tapi nak  stori pasal gubahan bungaku ini..hihi.

Bunga hidup yang dibeli oleh TL di Cameron Highland (first time beli). Bermalam 1 hari je pegi 2 hari lor...cikupun sakanla mengubah ikut citarasa ciku ni bila sampai je di teratak ciku.hihi.lupa nak stori..kena letak air dalam setiap pasu tu ye dan siram selalu.

Beli cam biasa le sayur sayuran cuma kali ni berlambak lak, jagung madu (kukus 8 minit manis gilos boleh makan dah) , juice strawberry dan makan buah strawberry cicah nutella je bebudak ni dan beli itu bunga (harga tak tau).

Tido kat casa padena ke dalela ke apa ntah..huhu.Orite tu je entry today.
Entry dolodolo bercuti ke cameron disini ye.

http://tanggadomino.blogspot.com/search/label/Cuti-cameron%20highland


*Tambahan : Ciku ingat dah nama hotel .Kalau nak tgk di link direct situ ye.

5 comments:

syieda said...

Saya pun suka bunga kalau ke Cameron. Cuma sakit hati bila bunga tu layu sampai jb.

Jari Manis said...

dh lama ke Cameron ropenya..Bunga Layu di tasik madu...x suka bunga fresh..tapi kalau ada org bg bunga ROSE senyum sampai ke TELINGA hihihi

CIKU said...

syieda - cikupun sakit hati bunga nak makin layu tu.Baru 2 hari duk rumah ni..semalam masih kembang..today dah nak layu.adoila.

JM- ciku ke cameron minggu lepas.Pegi 2 hari je.Nanti musti ramai orang bagi ROSE free kat JM gak..hihi.

syieda said...

Ciku cuba letak panadol kat dalam pasu.syieda pernah cuba. Lama sikit la bertahan kembang bunga tu

CIKU said...

syieda - oo..orite.tq ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.