Bride of the Century

Salam


Hari ni ciku nak share drama yang ciku tengah tengok ni..dah episod 12..hihi..tak sabo nak abis ..dah macam marathon nak tau ending.

Sebab musabab tengok..ada Hong Ki .Ni member yang bgtau citer ni Hong Ki berlakon...almaklum ciku takdo astro..banyak tengok online gooddrama je.Dianya heroinpun comel je Yang Jin-sung .View sekeliling rumah famili Kang Ju tu cantik . Ada 16 episod dan dah tayang kat TV last date 12/4/2014..ciku je terlepas keretapi nengok citer ni..hihi

Lepas tengok episod 1 tu terus cam best je..haha..gadis luar bandar berubah future,caring  dan cam ada misteri je ngan famili Hong Ki (Ghost)..so terus ciku masih di hadapan untuk nengok drama ni.hihi.Cuti ni abis la kot ciku nonton drama korean.Memula ciku nak tengok drama master sun tapi tukar jadi bride of the century lak.

Boleh je nak tengok sinopsis di wiki .Apapun, Ciku suka suara Hong Ki FT Island.Cik ubaca wiki gak ..masa Hong Ki dinner ngan crew masa pengambaran..dia cedera dan direhatkan 6 weeks..hoho.
Oo...nak bgtau gak,Running man ciku dah tengok abis yg Mafia vs Civilian tu.yezza.Settle .


Production

Filming began in Namhae on December 9, 2013.
After having dinner with the drama crew on December 16, 2013, an accident occurred on an icy street which lead to Lee Hong-gi suffering a dislocated shoulder and facial scratches. He was prescribed six weeks of rest, and returned to the set on January 10, 2014.

5 comments:

Azra said...

Suka tengok Hongki dlm citer nih sebab die dressing mcm normal person ... hahaha.. kalau tak, dressing die mmg agak hazab

Cheq Sue said...

sama cam saya gak la ni, suka layan korea, tapi dekat astro 391. kat ch kalau takde astro mmg kena tgk tv saja-saja la.... selain pelakonnya yang tomey2, jalan cerita yang menarik membuatkan kita tak jemu tengok

Jari Manis said...

Alaaa x tgk lagi, best x :-)

CIKU said...

love that song walaupun tak paham..haha

Lee Hong Ki - Words I Have Yet to Say
dan
come inside lee jae jin

Time Traveller said...

Baru tahu akan kewujudan cerita ni.. :P
Baru nak search kat google hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.