Best western Marina Island Resort

Salam,

from google map
Tetiba ciku terpanggil ke sini sabtu ahad bebaru ni..hoho.kami tido satu malam je bawak mak ,makcik dan famili sepupu dari ipoh perak.

Ada 3 bilik .apartment luas dan besar.Kolam ok. Kami makan malam area situ situ je .Makan ala cart goreng goreng aje and ice cream.Memalam lepas makan time to lepak with sedara mara n famili.Kami just jalan jalan area kompleks jeti kedua yang agak modern tu sambil makan twistees and mineral water..toilet mahal 0.50sen sekali masuk..haha tetiba hangin kat situ. 

View hotel ni kapal banyak je area situ terdampar diam membisu.ayat..hihi.Kalau tak silap ini pulau buatan antara teluk batik dan teluk muroh.ntah tak pasti sume tak pasti sebab tetiba terjah so tak buat apa apa persiapan pun kecuali ada tempat tido iaitu best western marina island hotel yang ditaja oleh sepupu. tq ye. Moga murah rezeki dunia akhirat...Katanya lagi dekat ke pangkor dalam 10 minit.ontah ontah sori kalau silap info..apaapapun ciku dapat beli ikan bilis cantik dan tertarik rm50 sekilos dan sotong moktong yang manis.

okla nak tido.

Tambahan :
Leh refer this url ek 
http://www.bestwestern-pangkor.com/getting_here

Sekadar kalau kalau nak tengok gambo.Ciku tak melalui ni sebab ada sedara bermurah hati taja.
http://www.everyday.com.my/coupons/tr/BestWesternMarinaIslandResortPangkor.htm

2 comments:

Jari Manis said...

Rm50 sekilo? Mesti sedap masak sambal nih sbb mahal :-)

CIKU said...

mahal ek..huhu..:)nak masak kerepek jejari bilis je ..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.