Escape theme park teluk bahang penang

Salam,
Ciku baru tahu kewujudan tempat ni..huhu..itupun sebab anak ciku bgtau sekolah nak buat g sekali..bila tengok kat youtube cam best je tapi bukan cikula..Ni untuk sesapa yang suka aktiviti lasak tapi juga sesuai untuk umo umo yang lain.


Boleh refer to this website link http://escape.my/ untuk maklumat lanjut ye.Entrance rate agak mahal tu..bagi sesapa yang berminat la..anak ciku g free ..sebab g projek rekacipta sekolah dia so cikgu belanja sekali untuk depa yang terpilih.hihi..alhamdulillah dapat free


http://escape.my/play/attractions

5 comments:

Jari Manis said...

Jm rasa kanak2 mmg sesuai pegi tempat ni terutama cuti sekolah mesti epramai kan untunglah anak dpt pegi free

Naramas Aman said...

Saya yang duduk berdekatan pun tak tahu he he he maklumlah tak ada anak-anak kecil di rumah.

CIKU said...

Ciku rasa ni bukan untuk budak budak sahaja .Ianya macam ada perlawanan antara team dewasa yang suka aktiviti lasak dan berbayar.Ntahla anak ciku belum balik lagi..nnt boleh stori lagi.

Farikica said...

Salam perkenalan ciku, nampak link blog ni dari blog kawan...he..he.. saya pon baru tahu kewujudan tempat ni bila baca entry ciku...macam menarik bawak anak2

CIKU said...

wsalam ..salam kenal juga..ciku tak penah sampai lagi tempat ni..anak ciku je pegi ngan cikgu dia.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.