Nasi Lemak Mambau

Salam ,
Orite today ciku terus nak tepek pic nasi lemak mambau ni dulu.Ini salah satu makanan yang membuatkan ciku sering teringat ingat.Lepas balik indonesia last 2 week ..kami terus terjah untuk ke berapa kali ntah ..nasi lemak mambau yang terletak di negeri sembilan.Bagi ciku sefamili..menu ni sedap..ayamnya fresh goreng dan sambal mabeles(mintak lebih)..hihi..bagi orang lain maybe lain le.


Dari anak ciku 5 tahun hingga la ni dah 9 tahun..kami suka g makan sini dan waktu pagi dah terpacak kat sana..kalau tak ramai bonar takde tempat nak duduk. Dulu selalu g kuala rompin , koje so selalu le singgah mambau beli nasi lemak ni..la ni dah tak koje kat kuala rompinpun kami rajin ke sana.hihi.

Kedai ni orang melayu masak tapi bila tengok customer pelbagai bangsa masuk dan makan.Pasti sedapkan kan kan kan..

1 comment:

jarimanis said...

tengok pun nampak sedap..kalau dah makan hrmmm..maybe terangkat :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.