Black canyon cofee

Salam..
Makan makan time..memula nak g makan kat kajang nu..tapi cam maleh lak nak kuar jauh so kita g alamanda ajela..kami try le makan kat tempat yang tak penah pg ni..

" Black canyon cofee " kira cam kat korea la..minum minum cofee ..hihi..korea lagi..main je..ala kat vietnampun cofee sedap..kat iranpun sedap..hubby buat cofeepun sedap..sume sedap aje..

Kita tatap gambo ajela dulu.









Cofee



Sedap tapi agak pedas . Nasi kotak kotak..
Okeh sesapa nak makan g la situ..banyak je makanan lain tp kami amik pakej je untuk first time datang dan rasa.okle nanti leh datang ngan kengkawan lak try set lain. worait..lokasi area luar johny seafood tu.RASA.

Salah satu tempat impian ciku nak pegi..black canyon US..hihi..tetiba.lama dah teringin tapi macam tak kesampaian je so kita pegi black canyon alamanda ajela..hihi.
sumber dari web grand canyon



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.