Cara daftar Nuffnang ($$$)


Salam,
Sebonarnya dah lama ciku nak buat entry pasal nuffnang ni tapi asik lupess je.So today alhamdulillah ciku dah dapat cek nuffnang buat kali kedua so kongsi le yek..berapa rm ciku dapat $$$$..hihi..sikit je RM60.00 je..haha..macam dapat RM6000.

okla ikut step ye.
1) Buka laman nuffnang http://www.nuffnang.com.my
2) klik Join Nuffnang (uit terbesar lak)



3) Lengkapkan semua butiran dengan jujur ye..hihihi


   a) Login detail 
   b) Personal Information 
   c) Address (kena taip alamat yang betul supaya nuffnang boleh hantar cek ke  alamat ituss )
   d) T&C




4)  Dah abis isi semua semua form tu termasuk address form (ciku tak tampal sini)  dan bila telah selesai klik butang   finish. (jangan lupa nnt abis kena taip semula .hihi.

5)  Tunggu email pengesahan dari nuffnang. Kalau dah berjaya boleh belajar cara nak pasang iklan lak kat blog anda anda.

orait selamat mencuba dan menjana duit melalui blogging.

Sambung disini cara ambil iklan ads nuffnang

1 comment:

jarimanis said...

Thank u ciku
Dh lama tau nk cari cara daftar kt nuffnang ni tp x dpt2 hoyee tima kasih letak entri ni suka sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.