Movie lelama cuti

Salam,

Time cuti panjang bebaru ni selain pegi picnic dan terima tetamu , kami lepak kat rumah tengok movie lelama bersama keluarga.Citer citer ni sume boleh tgk ulang ulang.hihi. So sambil sambil tu tak terlewat kot ciku nak ucap Happy Chinese New Year 2013.

Antara movie yang ditengok


kungfu panda (ciku sangat suka dia..ni banyak kali tengok)

Happy feet (comel)

Practical Magic (makluman - ciku mmg suka sandra bullock)

Fast Five ( cantik design..hihi)

97 aces go places (alan tam)

Shanghai noon(Jackie Chan best ever)


Up (ntah berapa kali tengok - layans - nangispun ada..sakan atok tu nak letak gak rumah dia kat paradise fountain tu-wujud ke ek tempat tu..cantik nak g gak situla)

Cd baru ciku beli..dengar selalu sampai bebudak ni hafal lirik dan melodi nya.hihi.

ok itu aje entry today.

1 comment:

jarimanis said...

Dllist ni x ada pun citer korea hihihi byk episode eh :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.