Hari ni Matta Fair 2013 loh

Salam,



Hari ni my member seperti biasa suka ssgt pergi matta fair..ada sekali je kot ciku ikut pegi ..ssgtla crowded ngan orang n booth so maleh la nak ikut lepas lepas tu.


Matta Fair
Lokasi : PWTC 
Date :15 march 17 march 2013 

Berita yang dikhabarkan..

First g kuching or sabah murah..hihi. Bleh makan ikan terubuk goreng lagi ni..hihi

Second dia kata kali ni travel ke china yang paling banyak offer.Beijing dll.

Pastu umrah melawat 3 masjid (masjidilharam,masjid nabawi,masjidil al aqsa) bulan june pastu kalau diizinkan kalau sampai ke masjidil al aqsa tu jatuh tarikh israq mikraj..best tu.


Pamplet dan brochures memang penuh la dibawa balik..blehla wat studi info info dimasa depan. G sendiri la lagi murah kot.

Tapi yang berjaya diambilnya satu je untuk ciku sekeluarga gak...hihi..tq tq

Kidzania Kuala Lumpur.Okla bleh g memain ngan anak anak .Valid sabtu ahad this year. Ok ape dari takde apa..hihi.

Harga di matta fair 1 dewasa 3 budak = rm160

Kalau normal  dewasa(mycard) =rm35
                    kanakkanak(4-17yrs) = rm60*3 =rm180
                    Total = Ooohh byk untung tu!!..hihi.

Biasa la orang nak masuk kidzania camni le..siap kira semua ..haha.

Last but not least, black pepper soft shell crab di acheh tersangat sedap.ciku dah try

makan di penang village dan ayuthaya subang tapi masih tak leh lawan restoran dui acheh 

tu..mano nak cari ek..huhu..tetiba lapo.haha

2 comments:

jarimanis said...

Tk pernah pegi matta fair wlpun pernsh keja kt kl sbb mls nk berasak ngan org ramai

CIKU said...

hihi..sekali tu je ciku pergi matta fair..amik buku n pamplet2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.