PPAS - Perpustakaan my second home

Pandangan dari tepi PPAS 

Ruang legar PPAS yang luas.( bkn semua umur boleh naik sampai atas)

Ada XD theater dan HD wayang citer cars 

Tempat kami lepak kat bawah pokok besar  ni ngan anak anak..
Kami ambil kesempatan bersantai di PPAS  atau perbadanan perpustakaan Awam Selangor di shah alam. Kami dapat maklumat dari member yang kata best bawak anak anak..so kami pegi dalam kul 10.30 selepas sarapan kepok lekor aje di rumah..hihi. pastu kami makan kat cafe PPAS ni..cantik design.Kat bawah ni url ..kalau kalau nak g situ. oh ye..ada kat sini ada pengumuman untuk solat jemaah bersama sama time zohor..masukpun percuma aje..ciku pun membaca ..anak anakpun asik tukar buku jek..baca nya tak..hihi..depa terkejut kot..banyak ssgt buku kat sini pastu berwarna warni je suasananya.Nnt leh repeat lagi.insyaAllah.

Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (PPAS) 

D/A Perpustakaan Raja Tun Uda, 
Jalan Kelab Golf 13/6, 
Seksyen 13, 
40100 Shah Alam, Selangor

No. Telefon : 03-5519 7667 ; Faksimili : 03-5510 4264 
www.facebook.com/PPAS.My.Second.Home

1 comment:

Syazny said...

nak sgt g tempat ni....menarik & tertarik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.