Aaron Aziz aje

Ciku tak berapa tgk siaran langsung ni..duk tgk selang seli ngan running Man ..hihi..sebba running man ni duk tgk ulangannya yang ada GDragon dan top tu..tapi sebba ramai ssgt orangnya status kat fb pasal aaron aziz so ciku rasa n agak memang reramailah sesangat orang suka dia..tu yg vote..yg tak vote musti ramai gak..ciku ..nob..ciku tak penah vote utk sesapa tp ciku suka kat johan n zizan tu..lawak. itu je la..n also muka maya karin dan fazura..itu aje ye..lisa yes..lisa surihani...mana nya la citer ciku pasal aaron aziz ek kat dalam post hari ni ye..hihi..itu aje..ABPBH

2 comments:

Katak Gomok Sulie said...

oh...tak tgk pun smlm..huhu...

CIKU said...

hihi..kak ciku nak tgk yang nyanyi2 tu..tu duk selang seli ngan running man ulangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.