Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ciku nonton movie coco dan shopping cottton on

Salam ,




Kami  cuti sekolah ni ke Alamanda jenjalan point utama nak tengok wayang ngan anak anak ni.Pilihan kami COCO ..papagi bekfas bubur ayam pastu dalam kul 10.00 pagi ke alamanda trus ke GSC beli tiket amil tayanan pukul 11.30 pagi ..disebabkan bukan hari rabu 

Harga tiket for children rm7.50 dan dewasa rm9.00.

Pastu terus ke Aeon beli je apa apa yang dalam kepala ni termasuk jug plastik pastu letak dalam kereta nanti xde la banyak sgt nak hangkut g wayang.hihi. Pukul 11.00 terus  g wayang beli makanan combo 2 , RM25.00 (air fanta ,air heaven,mineral 2 botol dan 4 popcorn) .

Hall 7 , seat tepi dan row tengah.settle.Iklan saja dah 15 minit kot..citer ni memang best colorfull dan kekeluargaan..best la  sesuai untuk anak anak ciku umo 9-13 tahun ni.  Ada part nangis plok ciku nengoknya.

Settle wayang kami terus ke Cotton On cari tshirt..beli 2 RM80 dan jenis lain  beli 1 - rm30 (2  pasang). Kemudian kami  makan burger king try menu baru tu dan balik dalam kul 3.30.

Itu jela aktiviti hari ini di Alamanda asal anak anak sonok  cukup le..balik rumah pengsan  semua .hihi.


2 comments:

musang berjanggut said...

ok la tu..hehe..akk ada pernah dgr big bad wolf tak? event buku terbesar di Malaysia..klau nak tau lebih lanjut..sila2 ke blog sy..hehe..btw new follower here..looking forward next article..hehe..

CIKU said...

Tq singgah blog akak ciku yang tak seberapa ni.
Ada gak baca big bad wolf tgk kat blog http://haniz-eyecandy.blogspot.my/

.