Mengandung diusia melebihi 40 tahun

Salam,

Alhamdulillah rezeki Allah kurniakan.Aku disahkan pregnant diusia ini.Almost 9 years .

1) Mabuk teruk 
2) Kurang aktif dari biasa
3) Dahla memang serabai ...bertambahlah serabai tapi still cute (orang kata,rasa sebab makin gemm..haha)
4) Kalut mencari pakej pantang yang boleh menjaga bermalam bersama dirumah
5) Tetiba pulak diabetis selepas minum air gula 7.9 - kena alwiz repeat BSP
6) HB low 10.5
7) Lately Sakit tulang pinggul bila start cecah 6 month kandungan
8) Aktiviti travel fly di slowkan
9) Aktiviti walking distance exercise also sow kan
10) Daftar FPP di Hospital kerajaan
11) Bermula episod check up ke klinik
12) Rumah dan masak masak semakin tidak kuhiraukan telah berkurang.
13) Husband aje yang mendobi dan memasak or membeli.(alhamdulillah).
14) Minyak angin teman rapatku.


**Apapun aku tetap bercuti bersama famili . Baru balik melaka -Masbro Village sambil mencari keria antarabangsa yang glemer tu dan Restoran Asam Pedas Ani Parit Jawa MITC MELAKA.Nnt free aku upload entry Masbro Village melaka.




** dah tak membahasakan diri "ciku" dlm blog tetiba..hiihi

4 comments:

Kakcik Nur said...

Semoga Allah SWT memeprmudahkan segalanya...

Aamiin Ya Rabbal Alamiin. :)

CIKU said...

amin.mekasih kakcik

Ann said...

akaaakkk ciku.hehe..
alhamdulillah kak rezeki tu..bestnyeee!moga berjngkit pada kami pula nnti:)
tc kak ciku

CIKU said...

Alhamdulillah mekasih.Moga Ann juga cepat dapat cute baby .amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.