Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mengandung diusia melebihi 40 tahun

Salam,

Alhamdulillah rezeki Allah kurniakan. Aku disahkan pregnant diusia ini.Almost 9 years gap asik travel je tak perasan lamanya gap untuk anak ke empat kami.

1) Mabuk teruk 
2) Kurang aktif dari biasa
3) Dahla memang serabai ...bertambahlah serabai tapi still cute (orang kata,rasa sebab makin gemm..haha)
4) Kalut mencari pakej pantang yang boleh menjaga bermalam bersama dirumah
5) Tetiba pulak diabetis selepas minum air gula 7.9 - kena alwiz repeat BSP (First time)
6) HB low 10.5 but the ending pregnant its normal..alhamdulillah
7) Lately Sakit tulang pinggul bila start cecah 6 month kandungan maybe becoz of big size of me.
8) Aktiviti travel fly di slowkan
9) Aktiviti walking distance exercise also slow kan
10) Daftar FPP di Hospital kerajaan but ending bersalin di Hospital Az Zahrah Bangi. Alhamdulillah
11) Bermula episod check up ke klinik .buku merah before ni dah hilang.ntah letak mana tapi buku merah anak sulong ada lagi..hihi.
12) Rumah dan masak masak semakin tidak kuhiraukan dan telah berkurang.
13) Husband aje yang mendobi dan memasak or membeli.Alhamdulillah.
14) Minyak angin teman rapatku.hihi
15) Dan aku mengambil cuti tanpa gaji.Rest


**Apapun aku tetap bercuti bersama famili tapi dekat dekat aje. Baru balik melaka -Masbro Village sambil mencari keria antarabangsa yang glemer tu dan Restoran Asam Pedas Ani Parit Jawa MITC MELAKA.Nnt free aku upload entry Masbro Village melaka.




** dah tak membahasakan diri "ciku" dlm blog tetiba..hiihi

4 comments:

Kakcik Nur said...

Semoga Allah SWT memeprmudahkan segalanya...

Aamiin Ya Rabbal Alamiin. :)

CIKU said...

amin.mekasih kakcik

Ann said...

akaaakkk ciku.hehe..
alhamdulillah kak rezeki tu..bestnyeee!moga berjngkit pada kami pula nnti:)
tc kak ciku

CIKU said...

Alhamdulillah mekasih.Moga Ann juga cepat dapat cute baby .amin

.