Japan lagi

Salam,

Ciku just nak kongsi gambo gambo aje di japan 10 hari ye.Lenlain boleh refer di

Ittenary japan 10 Hari

Hakuba Japan

Tulips di Japan

Misi Sakura Japan

Kyoto walking area arasiyama

Kyoto walking area arasiyama

Kyoto walking area arasiyama

Odawara


Hiroshima
Hiroshima

Mimominji deer (betui ntah eja gitu..hihi)


Hakata 

Hakata 

Hakata 

Hakata 

Hakata 

Hakata 

Sasebo,nagasaki

Sasebo,nagasaki

Sagano Romantic train 

Huis Ten Bosch ,nagasaki

4 comments:

Nori Roppongi said...

Salam Ciku,

Jangan marah no, nak tanya satu. Masa Ciku sampai Haneda aritu pukul berapa ?
Time akak pi tahun lepas abis selesai check passport dan luggage dlm kol 10.30pm. Sebab kali nih akak bercadang nak bermalam di Shinjuku, psl senang besok pagi2 boleh jln kaki utk naik bas ke Nagano.

Wassalam

Jari Manis said...

Gamba2 ni kat area mana ek?

CIKU said...

kak nori- kami sampai area time tu gak 10.30 pm..tapi tido di first cabin haneda airport je.Esok pepagi baru ke shinjuku.

JM- ni gambo kat kyoto,hiroshima..nnt ciku tag ye..hihi..bila balik japan ni??tak sabo nak baca entry u.

Time Traveller said...

Oh dekat Hiroshima.. belum ada rezeki nak melawat Hiroshima .. insyallah satu hari nanti.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.