Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bercuti on the spot di First World Hotel dan murah

Salam Ramadhan 

Nak stori juga walaupun cuti cuti bukanlah berlaku pada ramadhan ni.hihi.
Lepas PRU 14 hari tu..kami decide ke genting hihgland dan book on the spot by agoda -Resorts World Genting - First World Hotel .ambil 2 room type standard room ..nak tau harga..ciku pun terkujat..rm50 satu bilik plus rm5 sebab minta interconnecting..murah. so total rm105.00.

Alhamdulilah dapatlah bersejuksejuk kat atas tu dan hotel kena check in dan check out guna kiosk je..wow..kalau tak reti..ada je staff dia akan tolong.Jangan memalu panggil je..hihi

Kami pegi kenduri dulu kenyangkan perut kemudian baru naik atas.Masa tu dalam 19 darjah celcius. Kami tak ke Genting Premium Outlet sebab ritu dah pegi lagipun xde apa nak cari situ..kihkih.

Menikmati cuaca kesejukan di Genting highland..best .alhamdulillah.

Makan dimana..kami makan di Nene Chicken ..menu sume ayam dan burger ayam le..hihi..air refill free.Bleh refer url :
http://www.nenechicken.com.my/

Gambar dibawah semua ehsan dari google

yg color2 tu hotelnya
Lobby yang bukan self check in
Standard Room
19 m²/205 ft² 

2 comments:

Farikica said...

Kalau weekdays memang murah bangat 1st world ni kan....

CIKU said...

aah murah bangat ..terkejut gue masa booking dan hotel lobby nya juga cantik..hihi

.