Travel to paris , london, manchester

Salam.
Ciku dan keluarga masih berada di kota london.insyaAllah akan pulang esok.Kami pergi sendiri dari malaysia -transit abu dhabi -london-paris-manchester by etihad so far semua ok sepanjang disini selama 10 hari.Alhamdulillah.


Simple ittenarary ciku
http://tanggadomino.blogspot.my/2015/12/ittenarary-ciku-dan-famli-ke-london.html

Nak tahu kisah Perbelanjaan kali ini.Click Url di bawah tu.

http://tanggadomino.blogspot.my/2016/01/simple-budget-ke-london-paris.html

Penginapan di london

http://tanggadomino.blogspot.my/2015/12/penginapan-di-london-area-bayswater.html

5 comments:

Jari Manis said...

selamat bercuti Ciku dan semoga esok balik dengan selamat ye amin....

Hanizah Hanafiah said...

Selamat bercuti. Nanti share detail itenary ye.. Nak plan gi sana gak

CIKU said...

mekaih JM dan Puan Hanizsah.orite nanti kita sharing mana yang ada ye.Hotel apartment tu kita kenal dia..hihi

izyani Mashrin said...

Salam Ciku, nak tanya utk disneyland tiket tu, mmg kena redeem kat disneyland sehari sebelum masuk ke?or bole je pakai yg kita print tu ye?

minta jasa baik ciku reply ke email sy ye...takot sy tak baca kat sini..

izyani@tm.com.my


tq2

CIKU said...

Salam izyani ,ciku cuma bawa yg dah print tu terus ke kaunter dan guna pada hari yang sama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.