Guilin bersama famili tersayang

Salam,



Kami akan ke Guilin awal June ni. Persiapan ke Guilin baru nak start survey  hari ni , kat blog blogger yang dah pernah pegi sebelum ni . Blog pertama ciku terjah mustila cik JM kita.hihi.Tapi ciku bukan backpack ke china.Kaki cikupun belum sembuh sepenuhnya so kena slow movement. Dan disebabkan musim sana time kitorang nak pegi ni lebih kurang cam malaysia so baju tak yah teballa dan buat berat beg je nnt .hihi.Harap kami seronok dan pergi balik dengan selamatnya. Amin.

Katanya Guilin  sangat cantik nature nya macam dalam gambar dari google kat atas tu so kami decide Guilin untuk pergi reramai. Famili ciku dah sampai China sebelum ni di - Shenzen, Guanzhou, Shanghai, Hangzou tapi Guilin belum lagi so jom terjah . Semuanya dengan agent. InsyaAllah kali ni ngan agent gak amik masa Matta fair ritu.Ummah Holidays muslim under Pearl Holiday.Group dalam 17 orang - 4 famili.Famili ciku 6 orang je..selebihnya kenal ngan orang baru le.

Ittenary Guilin by Ummah travel

- Shopping at Zheng Yang Walking Street

- Cruise Tour Li river visit 10 famous mountain
   xi shan park dan seven star park
   Guilin art performance show
   Elephant trunk Hill

-Yangshuo
   crown cave by mini train
   Yangshuo west street -shopping
   Global village

-Lipu /XingAn
  Osprey's  fishing show
  Silver cave
  Shangri-la

-XingAn/Guilin
 Merrylane themepark (There are six Theme Park like Pirate Village, American Western,  Dream World)
 Yao Mountain by cable car
 Jingjiang King City
 Xi Cheng Lu Walking Street -shopping 


Moga semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang.Ok chow cin cau.Chow sin chee -stephen chow.

Sesiapa nak tahu lanjut tentang themepark ni bleh klik link tu ye .

Merrylane Themepark




5 comments:

Farikica said...

Ciku, sharelah harga... happy holiday!

Naramas Aman said...

Tentu meriah pergi ramai-ramai. Bila tu?

CIKU said...

Farikica dan naramas- mekasih..insyaAllah minggu ni akan ke sana.doakan kami na

Jari Manis said...

dah balik!! baru nak baca entri ni..best kan Guilin..NATURE yang sangat cantik...rasa mcm nk pegi lagi sbb byk tempat yg Ciku pegi JM belum terjah

CIKU said...

jm -BEST BEST..TQ FOR SHARING INFO PASAL GUILIN SEBELUM NI.CIKU BACA KAT BLOG JM DAN HADRAWILIN TU.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.