Cendol Bakar dan Pasir Penambang 2015

Salam,






Bebaru ni ciku sempat ke cendol bakar dan merasai nasi ambeng di area Kuala Selangor . Sedap.ciku amik cendol VIP special dan TL amik cendol plus durian.marbeles katanya.hihi.

Kami makan cendol,kopok leko panas dan sengkuang calit..dan jugak aiskrim goreng perisa coklat cip..hihi.Kalau dah duduk kena bergilir bangun kalau nak beli makanan..orang ramai betul.Toilet kalau tak silap ciku nampak ada satu je style lama tu dan ada satu lagi area stesen minyak caltex di sebelah tempat ni.

Kami terus ke Pasar pasir penambang kuala selangor 'membelahan ikan, udang, sotong, ketam' buat stok rumah.hihi..Lupa daratan kalau g pasar pasir penambang ni. Balik rumah makan luar lak..Restoran Cina muslim Sharon Low putrajaya amik nasi goreng je ngan sotong salted egg.sedap gak .Esok baru plan masak ketam goreng cili aje n TL masak butter Prawn .hoho.

3 comments:

Hanis Azla said...

as-salam ciku..

klu balik kg di sabak bernam, rajin juga singgah di cendol bakar tu.. tapi pasir penambang tak pernah singgah..

CIKU said...

wsalam,
oo..duk sana ye..ada banyak sawah padi..mendamaikan je..hihi.

Jari Manis said...

Penambang? ingatkan di Sabah tadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.