Kain satin Bukit Tinggi

Salam,


Sebonarnya ciku cari nama kain ni..susah sangat nak tahu nama nama sulam dari indonesia ni. Ciku nak tahu apa nama kain sulam ni..cantik..sulam garis garis ..hihi.Simple dan cantik dari bukit tinggi.Orang yang jual ni kata kain satin velvet bukit tinggi tapi bila ciku search tak jumpa pun..banyak yang jumpa dalam pakcik google ni sume nya jenis sulam sulaman.hoho.

Ciku belum penah sampai indonesia bukit tinggi ni..Nanti kalau berkesempatan nak jugak terjah..hihi.:)

4 comments:

Ann@zanyra said...

cantik!ade kwn yg slalo ke bukit tinggi katenye kain dan tudung kt sane lg cantik..

blog-tips-kurus said...

uuuuuuuuuu...
kita pergi Bkt Tggi Pahang jek.

Jari Manis said...

Waktu pegi padang bukit tggi tu ada jumpa lak kain ni maybe baru kuar kot so mmg x tahu namanya

CIKU said...

JM,Ann,Blogtipkurus : ciku memang tak pernah sampai bandung lagi..hihi..:)..member g bandung hari ni ..so hopefully dia dptla info tentang corak kain ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.