Dilwale Kajol and Shah Rukh Khan

Namaste ,


Canole Flower
Suda tukar..hihi.Ciku belum pernah sampai negara India. Memang ciku suka tengok movie hindi masa studi dolo dolo tapi kebanyakannya citer kajol dan shahrukh dan Aisywaria rai dan anil kapoor je(banyaknya dan..hihi -ada lagi tapi takyahla senarai sini ek)  dan ciku suka nyanyi lagu lagu hindi ni gak masa studi almaklum sebilik ngan anak mami penang yang memang minat gilos ngan SRK..haha.teringat lak nostalgia masa studi dolo dolo . Dah 18 tahun meninggal alam IPT.(2016 tolak 1998-grad)

Bebaru ni ramai member post di fb pasal dilwale tapi ciku baru berkesempatan menonton dilwale ni semalam..hihi.Best giler lagu 'janam janam' tu dan kajol sangat cantik .Sejak tengok dilwale..ciku asik duk dengar lagu janam janam je..aduss penangan.

Lepas tengok movie ni ciku tengok wiki dilwale sebab nak tau kata mana locationnya.Cantik latar belakang tempat -tempat dalam movie ni. Start di Goa pastu ke Bulgaria ,iceland,Hyderabad dan kembali ke Goa.hihi..sakankan.

Memula dulu nak travel ke tempat yang ada bunga canole cam dalam dilwale dulhania le jayenge tu..mengkome yang ikut movie shahrukh and kajol pasti tau citer ni.best ever selain KKHH tu.

Movie Dilwale baru ni best sebab lagu , kajol cantik, SRK still maintain ..jalan citer okla.hihi.Meh terjah pic dari pakcik google aje.



Dilwale dulhaniya le jayenge
KKHH
Kalau g turkey or Rome boleh la singgah Bulgaria ni tapi lagi best kalau g Iceland..haha.mcm dekat..hihi
sajae letak map of india gak..tetiba.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.