LEGO FREE di IOI City Mall Putrajaya

Salam,
Tetiba nak stori hal ni .Bebaru ni ciku bawak makayah g ioi city mall bersama anak anak dan TL.Tetiba kami nampak ramai orang beratur area kedai LEGO level 2 area surau so apa lagi duk la g sibuk sibuk kat situ.Rupanya ada build and bring home mini lego.

Schedulenya pukul 12 -2 every 2 hours before 6 PM .Date 26 june -28 june 2015 ..Masa tu dah pukul 12 lebih so kami beratur lak untuk session pukul 2 petang..meh terjah gambo anak anak ciku bina mini lego dan anak anak ciku dapat siap dulu..yezza takyah beli lego dah.Amik je free ada 4 set untuk seorang. Abangnya yang sulong tolong siapkan untuk adiknya yang bongsu..hihi..pukul 3 settle kami jalan ke index living lak( tempat feberet tu)..hihi .



  




  




3 comments:

Keyza Karl said...

bestnya dapat lego free....

Jari Manis said...

wah..rezeki hari tu lah ni Ciku..ramai yg ckp kalau ke IOI city MAll tu cukup susah nk cari parking ..asyik full je

CIKU said...

Keyza - memang best le dapat LEGO FREE ni lagipulak anakanak ciku mmg pemina tegar lego .hihi
JM - So far Ciku cam ok je parking g IOI tu.Maybe rezeki murah je..hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.