No Free seat 2013

Salam.

Banyak kali pk nak pegi atau tak sana sana sini sini tu..tapi memang next year agak ke"busy"ian untuk travelling ke mana mana..huhu..tapi kalau ada rezeki dan kelapangan..mungkin akan pegi tetiba kot ntah no plan .Nak amik tarikh bulan manapun tak tau sebab sume cam dh kena book dengan keja, byk kenduri keluarga rapat, umrah so besar kemungkinan takde plan terdekat utk tahun 2013.

Hari ni ciku nak panjat kesyukuran kepada ilahi.Alhamdulillah, Allah memberi nikmat ,rezeki dan kelapangan menziarahi bumi NYA..first time ke luar negara 2011(umrah) until 31/10/2012 utk 9 negara

(Arab Saudi - 2/2011)
(Yemen - 3/2011)
(Korea - 6/2011)
(Thailand -10/2011) 
(Abu Dhabi(UAE) -1/2012)
(Dubai -1/2012)
(Iran - 1/2012)
(Vietnam - 2/2012)
(Vietnam - 3/2012) 
(Indonesia -5/2012) 
(Brunei - 9/2012) 

Alhamdulillah..ni kalau nak buat visa pg US , ada interview dan isi borang senarai negara dah penah pegi ..so ciku buat siap siapla..haha.US pun tengah huruhara.

Pedoman hari ni :-
'Maka yang mana satu nikmat Tuhanmu yang kamu dustakan?"
Surah ArRahman. Ayat 13.

2 comments:

jarimanis said...

alah...bz ler pulak katanya...huhuh...tapi mesti ada jgk masa free kan..kan ada 12 bln tue...InsyaAllah kalau ada rezeki Allah akan bagi ruang :-)

CIKU said...

InsyaAllah kalau Allah beri ruang pasti ciku meneroka keindahan bumi Allah yang luas ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.