Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Buffett dan ala carte di Indus kafe Putrajaya

Salam,

Buffet lunch (RM25.50 seorang ) adalah first time for ciku disini. Selain buffet ada ala carte juga.Boleh refer Fb indus cafe putrajaya.Landmarknya pullmon hotel putrajaya amik simpang tu dan terus hingga jumpa bulatan ..parking je area situ dan menapakla sket.

Toilet ada di sebelah lif ye.kat atas marina ni ada swimming pool terbuka .

So ciku nak kongsi  pengalaman aje..memulanya ciku g jemputan kenduri kawin waktu malam di bora ombak sederet area kafe ni pastu ciku n famili dan famili adik rasa nak minum lak memalam tu dan ternampak cafe ni so masuk dan tengok wow..cantik dan simple cozy siap ada band dan di indus sunset sebelahnya pun menarik bleh buat party kot situ..hihi. 

Start situ ciku agak selalu datang makan di sini tapi ala carte , selain ayer@8 dan kelab tasik putrajaya presint 8 (feveret menu bihun singapore dan fettucini carbonara ) dan taman warisan (nasi goreng kampung sambal belacan).

Orite kita kongsi pic menu buffet lunch di indus kafe dulu ye.Bagi ciku sedap ..orang lain tak tau..hiihi.











Lunch Buffet cuma RM25 
Indus Cafe, Bora Ombak, Putrajaya Marina 
Masa : Lunch Buffet ni dari Selasa hingga Jumaat dari 12 ke 2.30
INDUS CAFE : 03-88931303 
Lokasi: 1, Jalan P5/5, Presint 5, Putrajaya

Gabungan masakan western dan lokal. Menu berubah-ubah setiap hari.  Boleh call untuk reservation takut penuh orite.thats all ..

No comments:

.