Farm in the city -Themed petting Zoo

Salam 

La ni musim cuti sekolah so ciku sekeluarga ke Farm in The city yang terletak di seri kembangan Selangor area giant tu.Kami pergi bekfas dulu di Restoran Lebai Dollah Shah Alam kemudian ke sini seawal 10.00 pagi dah masuk dalam tu..jalan pusing2 memang bebudak ni seronokla tengok depan mata haiwan2 ni dan ada banyak yang boleh pegang. Sebelum pukul 2.00 dah settle.kejap je pun.

Paling suka dapat pegang racoon dan pancing ikan kecik2 tu. Dalam ni ada cafe . kami beli popia goreng dan ABC .Buat kudapan sementara nak lunch .Breakfast tadi pun dah berat memasing.Ciku just beli FM .

Meh terjah pic.















Harga masuk
Adult /Dewasa : RM 32.00
Senior citizen /Children : RM 27.00

Operating Hours 
Weekdays : 10.00 am - 6.00 pm
Weekend/public/School Holiday : 9.30 am -6.00 pm

Okies settle berminat bleh refer www.facebook.com/farmInTheCityMalaysia

Continue stori anak anak ciku bersama kem solat seminggu di Akademi Barakah ayer8 putrajaya (rumah the house emma maembong tu..hihi).

Pengisian selain mengaji dan solat,hafadzan surah assajadah,memanah ,berenang dan treasure hunt.Best ever for them.Tq Allah.


2 comments:

Jari Manis said...

Tiket masuk mahal 😜

CIKU said...

beli kat matta fair ritu -half price.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.