Fridge Magnet board 2016


Salam.
Semoga semua yang membaca dalam rahmat Allah (SWT).

Cuti tahun baru cina panjang ni , ciku tak kemana manapun..bertukang je kat rumah dan mengemas apa yang patut.hihi.almaklum selalu takde je time weekend .huhu.tunggang terbalik rumah.bibik pun takdo.

So bila Puan Mushishima kata dah siap FM board yang ditempah.Ciku pun amik dan sesi pertukangan berlaku di rumah.Settle.

Hasilnya seperti dibawah.

Kabur la plok
Nak share info bawah ni yek.
Untuk harga dan size adalah 

Yg tengah 3 x 3 -rm120
kiri kanan 1 x 3 -rm45x 2- rm 90
postage rm55
self collect presint 11 , putrajaya - Free

Ciku beli yg tengah tu masa dua tahun lepas..tahun ni baru beli yang kiri kanan tu.hihi.
nak tengok entry dulu bleh tengok sini ye.

http://tanggadomino.blogspot.my/2014/08/fridge-magnet-board-baru-dijumpai.html

http://tanggadomino.blogspot.my/2014/09/fm-board-dah-tiba-tl-tour-di-spain.html

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.