Fridge Magnet board dah sampai

Tak center la pulak.hihi
Salam
Fm board entry ni ciku dah stori sebelum ni kat mana ciku beli.Hari ni nak bgtau sebenarnya dah sampai ke tangan ciku dari fm mushima ni awal september hari tu tapi alkisah penat nak menggantung since TL pun xdok , g tour spain for 2 weeks ngan perantau so ciku baru hari ni rasa cam stabil sikit tangan ni nak gantung fm board ni plus buang sawang yang makin menebal tu.

Meh nak kongsi pic. So far ciku rasa best dan berbaloi.Dibawah tu ada gak url lama entry ciku pasal fm board ni ye.Sesiapa berminat boleh contact tokei tu dan untuk makluman ciku g amik sendiri je so takde al plus postage.Harga dari rm35 -rm140.Ciku beli saiz besar 3x3 = rm120.Opss ..lupa nak habaq , dia bagi sekali skru ada 4 biji - 2 set.

http://tanggadomino.blogspot.com/2014/08/fridge-magnet-board-baru-dijumpai.html



Anakanak ciku yg susun ni. Semua magnet ni ciku atau hubby beli masa melawat ke sana.

7 comments:

Saffuan Jaffar said...

macam best jer tengok benda nih!!!

saya_arief said...

stylooo. haha.

CIKU said...

aah - mmg best bila tau ada benda alah ni.

Musshima, Putrajaya, Malaysia said...

TQ... Happy tengok bila customer dan deco cantik2

CIKU said...

Tq tq

AjlaA said...

wah menarik.alternatif kepada peti sejuk hihihi

CIKU said...

yerp..alternatif ni..hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.