Avatar Forest 2014 -China

Salam,

Bagi sesiapa yang berminat ye.

Sedang dalam planning untuk 2014..tak pasti le nak g ke idak lg..kalau pegi nak try g spring season  atau autumn season kat avatar forest wilayah Hunan China.(ngidam je)

Plan amik travel guide gak.
China muslim Specialist (6 Days Hunan + Avatar)

Perjalanan
KL-Guangzhou -ChangSha-Zhangjiajie-ChangDe-ChangSha-Guangzhou -KL

Boleh refer sini gak 

http://www.tripadvisor.com.my/Attraction_Review-g494933-d505450-Reviews-Zhangjiajie_National_Forest_Park-Zhangjiajie_Hunan.html

Entry post sebelum ni .
http://tanggadomino.blogspot.com/2013/06/hunan-province-china-avatar-forest.html

Maleh nak taip..tengok je..ciku dah tengok ittenary .Xpasti ni murah ke mahal dan tengok gak kekangan masa next year tu sb jauh lagikan.

Gambo yang berjalan atas kaca tu buat ciku gayat tu..aduh takut pening lak rasa ngan kalau naik boat kayu tu..takut gak..camana nak pegi kalau gitu..aduh ciku ciku...yang lainlain tu cam teruja je nak try pengalaman tu.Cantik melihat keindahan alam semulajadi.

Silap silap g Jeju lagi , xpun bandung shopping takpun beijing xpun PD next year..haha.ontahla ciku.Sembang je dulu.
Harap sihat dan dilimpahruahkan rezeki dari Allah.




Ittenary ni Hubby ciku amik di opis khalifakota ni masa guna travel depa ke makassar tempoh hari.hihi.tapi kat fb khalifakota pun ada.leh refer situ.

3 comments:

AjlaA said...

kak, thanks for the post!
tgk entry akak sebelum ni trus teruja.
kalo ade direct flight kn bagus. hehehe

jarimanis said...

Ciku,

Waktu travel ngan dorang ke makassar hari tu...servis mcm mana..ok tak?

CIKU said...

Ajlaa + JM = TQ ,OK aje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.