Terokai ke Sembunyi World

Saja ciku beratkan tajuk tu..hihi.
Ciku suka main hidden object . Sekarang ni ciku main game hidden object the enchanted library. Ada lebih hampir 20 folder game hidden object yang ciku dah download sebelum ni , belum plus yang main online..hihi..sakan..
Ciku memangla gitu..teruja dan sakan dengan game ni..HIDDEN OBJECT dan Solve Puzzle dalam hidden object tu.The enchanted library ni akan tunjuk tajuk buku time kita bebudak dulu..contoh :- Cinderella,the red little hood,beauty and the beast, apa ntah lagi..tak ingat.So kita yang main akan meneroka  ke alam buku buku zaman kita bebudak dulu cam 3D tu..hihi dan lebih menarik boleh kongsi semula ngan anak anak ciku cerita lama lama ni ..duludulu mana ada citer cars ,narnia ,harry porter sume tu.

Biasanya ciku main game ni memalam ngan anak anak lepas kul 9.30 malam kalau dah abis keja kat rumah yang wajib dan hari cuti.Main dalam 30 minit je..musti disiplin diri.ye ke..haha.okeh la..chows.




Baru level 7 je..buku 1

3 comments:

akusangpenerbit said...

salam kunjung singgah

may said...

waaaaa...kak su..may dh lama tak main games hidden object..dh kehabisan stok...errr...nk copy boleh???

CIKU said...

hihi..may yg memula kenalkan kaksu game ni dolo dolo..dah jadi tebiat lak..adoila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.