JOm ke Redang island lagi

Ni sebonarnya citer lama , rasanya 2004..masa anak sorang ..kami ssgtla sonok masa nak ke redang island ni..aku wat carian ssgtla cantik so tak sabo nak pegi time tu ..nak stori mori pun citer lama tapi best igt semula..kami jumpa ikan nemo kat redang..byk ssgt lagi ikan yang ciku pun tak tau nama..leh main main pegang pegang..anak ciku masa ni yg sulong baru 2 tahun.kami pegi under taman laut so makan minum di tanggung penginapan sumenya di bawah taman laut.Masa pegi ni..husband dah 3 x pegi(masa bujang)..ciku baru sekali jek dan plan nak pegi lagi redang..banding redang ngan krabi..rasanya redangnya ikan lagi friendly..hehe.Tapi kat sini ada m4nyet ngan cicak besar..aityak takutnya la..tapi sebab pengaruh nak main ikan ngan mandi laut di redang sgt kuat so abaikan aje cicak besar tu..hehe
Dari jeti marang ke redang.Sebelum tu kami naik bas ke marang..
berapa jam ek..ntah lupa dah..heehe


terlajak seronok ni..bawah tu byk ikan tu..best best


peace from us for redang


tu anak ciku..kami berdua tak reti berenangpun time ni..hehe
Ciku's with friend




bagi ikan makan..air ssgtla jernihnya


ni ciku dah duk atas jambatan..amik gambar kengkawan yang lain


nampak tak ada ikan besar tu..dekat je ngan orang orang tadi swimming..byk giler ikan.


antara grup kami yang pegi redang..best the best..harap harap dapat pegi lagi menerokai redang.sgt luarbiasa cantiknya.

mandi manda lagi bersama ikan ikan.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.