Tour to shiraz and esfahan,iran



Salah satu negara islam yang ciku nak jelajah gak ni..Ada rezeki ciku pegi early next year .Yang osaka,jepun  tu lambat lagi end of next year..pun kalau takde apa apa aral melintang. Untuk tour ke shiraz n esfahan..antara negara islam tercantik.Tapi aku tak berani nak backpackers ke iran so just cari info sesikit ajela..hehe..flight etihad airways to dubai  pastu shiraz . ..apapun insyaAllah kalau jadi..last year pegi yemen tu best ..tgk sejarah islam.so this year plan to shiraz n esfahan..
ni yang ciku dapat sikit info tapi ciku tak pegi ngan tour tu..heehe..just nak info je


Shiraz Historical Tour
iran traveling center


Alhamdulillah ada member ngan sepupu nak pergi sekali so kami pergi ramai gakla ni dan ada member sefamily gak duk sana so takde le takut sgt. InsyaAllah ada rezeki sampaila ciku ke satu lagi bumi Allah dan merasai salah satu dari 4 musim itu.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.