Bottle tree in Goong


Ciku baru tgk epi 11 ..nak tgk sebab ada same heroin tu.tapi jalan ceritanya slow amat..tgk hero tu aduss slownya la..suka lagi  2nd hero , yul  ngan  heroin , Shin Chae-Kyeong ..slow sangat prince tu..takkan prince korea gitu karektornya kot..slow sgt pergerakan semua..aduss . Pastu pulak ending nnt musti Shin Chae-Kyeong ngan prince lembek tu.hehe..kalau ngan yul ok gakkan..hehe...apa apa ajela ..cerita jek..beria lak si ciku ni..tapi part pokok bottle tu cantik la..kat mana ek tempat tu kat seoul ke jeju ek ke kat jepun..hehe..botanical garden..cantikla.
Citer ni kira cam citer barbie la..hehe



Bottle tree...nice view from pakcik google.

2 comments:

said...

Hai ciku!
mmg kan jalan citer ni agak slow.. lagi2 kalau part queen tu ter mama mama, memang dd tekan button fast fwd saja hehe.

masa tgk goong ni dulu x suka gila dgn 2nd heroin tu. x ingat dah nama (x suka means dia pandai berlakon la kot kan hehe).. tapi lepas tgk dia dlm variety show-running man (dia permanent member) terus suka sbb she got nice personality ^^

CIKU said...

hi DD..mmg song jhio tu best dalam running man..real personality..la ni pun paksa diri tgk goong sb dah start tgk kan..hehe..pasni nak cari biscuit teacher lak..depa kata best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.