Berjaya Hills Golf & Country Club Bukit Tinggi , Pahang

ok nak citer kenangan g bukit tinggi lak bukan indon n bukan klang yek..ni kat pahang tu.
masa ni second time pegi bukit tinggi..cantik..memula pegi takut gak sebab aku nih jenis gayat tempat tinggi pastu pening kepala..ngan jalan jalan belok belok nih sama la cam cameron tu..tp yang cameron tu aku masuk ikut simpang pulai so jalan ok.ok ok nak citer pasal bukit tinggi ni..aityak.
bukit tinggi ni dalam sejam dari KL perjalanan ..kat karak highway tu.
Colmar Tropicale building yang unik designnya.cantik.dulu nak masuk bayar rm16 dewasa..bebudak rm8..la ni tak tau lak.
ni kat tatami spa..Japanese art of relaxation..cam best jek..harga pun cam best..haha..mahal..aku amik gambar sikit je sb tak masuk kan..wat kenangan.

cantik building belakang tu..antara yang aku suka ..dan lengkok jalan dalam pic ni pun aku suka..ye ke..haha..ye le.

ikan koi byk kat sana..jangan lepaskan peluang amik gambar ala ala ada kolam persendirian kat villa ku.

cam biasa..resort atas bukit..aku mmg suka view hill hill ni..hijau jek..bgn pagi tgk kehijauan takpun kelautan ( ye ke gitu)


ni colmar tu..cantik ssgt..mahai ssgt gak..makan..aku makan roti roti jek..ahhaha..aku cari gak surau kat sini time tu..last last ada sorang singaporean tanya aku surau kat mana..cam tau tau jek aku pun tengah cari surau..nak solat ..past utanya tanay rupa-rupanay ada satu kat dalam hotel colmar tu..so apa lagi amik kesempatan le aku masuk..so kenangan nya aku tak la tido kat colmar tu..g tumpang solat je.

pic atas tu tempat kami beristirehat..duk 2 hari jek..tak lama..wat kenangan..
Berjaya Hills Golf & Country Club Bukit Tinggi. last but not least, pic yang tengah minum tu ..haus teramat penat jangan ikut aksi itu..minum sambil berdiri..not sopan yek..


kepada sesapa yang berminat ini aku sertakan alamat ye

Km48 Persimpangan Bertingat Lebuhraya Karak
28750 Bukit Tinggi
Bentong Pahang Darul Makmur Malaysia 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.