Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bermalam di sunway putra hotel


Salam,

Mattafair bebaru ni ciku dan famili tetiba plan bermalam di sunway putra hotel . Pagi tu try booking dan dah tak banyak kosong . Ini kali ketiga ciku tido sini tapi kali ni amik 2 bedroom type - tak ingat type apa. Ada 2 bathroom dan 2 bedroom serta ruang tamu.

Bebudak mandi kolam kemudian terjah kedai kedai sunway mall tu. Makan di Absolute Thai  ,kenny rogers , roti canai ikat tepi dan pusing 2 daiso ..xde beli apapun.

Matta fair kami pasti pegi (tujuan utama ke sini)..apa yang dapat hihi..ada le juga tempat di Furano (cantiknya lavender dan bunga apa ntah color pink)

Xde apa nak stori sangat sebab banyak rest je tengok langit.hihi




No comments:

.