Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

The Nekad Traveler

Salam,

Baca betul betul tajuk tu..

Ada satu petang tu ciku nak tengok movie pendek surat cinta buat starla tapi ter appear movie ni so habis movie pendek cinta untuk starla tu..ciku sambung la tengok citer ni trinity the nekad traveler...sebenarnya dia seorang blogger perempuan yang minatnya aduhh travel aje..hihi dan rakannya mencadangkan dia membuat tajuk blog travel nya gitu supaya ramai yang klik..continue to movie k.

Kisah yang benar nya udah banyak deh negara yang di terjahnya tp ciku sendiri belum berkesempatan membaca blog nya lagi dan didapati dia juga banyak menulis buku sehinggakan ke siri 7.
Tapi di movie tak banyak tempat yang dia tunjukkan.

Sebenarnya ciku banyak gak tengok movie ala ala kayak gini tuh. 'traveller'
Jilbab Traveller: Love Sparks in Korea
Haji Backpacker
99 langit eropa
99 cahaya langit eropa 2
Wa'alaikumussalam Paris
laskar pelangi 2: edensor

tapi ciku paling suka citer sang Pemimpi,laskar pelangi dan Ketika Cinta Bertasbih





4 comments:

Farikica said...

Ciku suka bca novel ya...

Jari Manis said...

ni nekad ke naked :-0)

Jari Manis said...

apa nama blog traveler ni

CIKU said...

Farikica - nope tak gemar baca novel..buku pasal pengalaman travel orang tu gemar le..hihi
JM - movie indonesia tu nekad ..kalau blogger sebenar namanya naked traveller..huhu

.