Iqra' seafood tomyam

Salam,

Tak pasti betul ke idak nama kedai tu..ciku kalau termelandaan kemalasan memasak memang beli situ ajes..hihi.masak nasi kat rumah..lenlain order..huhu..tapi tak le selalu..hihi

Ciku suka order daging masak merah dan tomyam seafood yang color putih..Nak bgtau sedap dalam puasa ni ok tak..hihi..memang sedap.lenlain ciku masak le seperti sayur..haha.


Masjid besi putrajaya - amik dari islam.gov.my

Lokasi kedainya kat food court presint 9..area yang ada kolam renang tu ,sebelah kiri hujung..sebelah nasi ayam sedap tu dan mee rebus sedap.semua sedap..haha..orang kata sedap..ciku kalau g food court tu memang g iqra' tomyam dan roti canai nombor jek..rindunya dengan roti canai nombor dia punya kuah dalca umpp buat teringat ingat..yang ni kena beratur awal kalau tak menangis nak tunggu..hihi..lagi satu nasi goreng kampung taman warisan..try le mengkome yang datang putrajaya .

Ciku nak balik hometown..ipohhhhhhhhhhhhh.."""rendang tok""" makan ngan kicap dan nasi panas..mak nak rendang tok..huhu.sob sob sob..

Okla itu aje entry bulan bulan posa ni.
selamat berpuasa dan berbuka dan berterawikh.

**Selain terawikh ,masjid besi ada buat bubur lambuk drive thru dan banyak jualan kat tingkat atas tu.anak ciku sampai tutupkan mata ciku.tapi duitpun tak bawak..camana nak beli..tengok jela.hihi.**

2 comments:

jarimanis said...

Masjid besi?..alahai setiap tahun JM ke masjid putra je..ntah mcm malas nk ke sana

CIKU said...

ciku gilir gilir cuma masjid putra kena g awai..parking penuh.hihi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.