Tutup telinga - bahaya-

Tetiba ciku nak stori tentang hal ni..ntahla..nasib baik tak terlanggar pagi tadi. Ciku nampak dari jauh ada orang lintas jalan yang bukan di tempat untuk melintas tu..so ciku hon dia sb dah nk dekat  ..dia jalan tengok depan je..goyang goyang kepala..adehla..lastnya ciku hon byk kali tapi still buat donno.adehla nasib baik belakang kereta ciku takde kereta so ciku brek..orang tu jalan lenggok lenggok lagi..rupa rupanya dia pakai walkman kat telinga dia tu..aduh ..tolongla..dahla sesaja pekak pastu tgk depan je..tak toleh toleh..ada gak manusia gini..sampai sudah dia tak tahu dia sipi sipi nak kena langgar. Apapun nasib baiklah ciku tak terlanggar dia si walkman ituss..

Cerita kedua yang sampai sekarang agak malu la..hehe..

Ciku pasang lagu kat laptop..pastu pakai headphone cucuk kat pc...lagu apa ntah time tu..banyak gakla lagu duk dgr..huhu..rasanya lagu lagu akhil hayy ngan inteam.hihi..

Pastu ciku duk kuatkan lagi volume lagu tu sebab tak dgr..cam ciku lak pokak..so bila dah kuatkan tu baru le leh dgr..

nak tau citer..ciku baru perasan yang ciku cucuk headphone tu kat pc so lagu yang ciku dgr tu kat laptop..ciku duk kuatkan volume kat laptop..so mmgla tak dgr sebab telinga duk tutup ngan headphone...so orang lain la duk kongsi dgr apa yang ciku dgr ..sebab dah kuat ssgt..hehe.Adoi malu nyola den.

korang paham ke ek..tak kisahla..tapi mmg malu lak ..hiks..nasib baik time tu orang ramai kursus so takde la ramai orang dtg. huhu
Kejap je Allah bagi..pepagi marah orang sebab tak dgr..petang ciku lak terlajak pasang kuat lagu sebab tak perasan salah cucuk headphone.hihi

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.