Lie to me

Lie To Me  is a South Korean drama starring Yoon Eun-hye from GoongCoffee PrinceMy Fair Lady and Kang Ji-hwan from Coffee House.(semua dah tgk kecuali goong tp dah ada..nnt free tgkla..hehe)
The series talks about a girl called Gong Ah-jung played by Yoon who lies that she is married to Hyun Ki-joon played by Kang (President world hotel) .
Ciku mmg suka heroin ni..dari citer my fair lady pastu coffee prince pastu ada variety show dia ngan kim jong kok.Comelkan muka dia ngan perangai dia gitu..kalut kalut comel..hehe.
Memula cam takut nak tgk citer ni sb tajuknya..hehe(ntah apa ntah)..tp penangan heroin tu..nak tgk gakla lagipun cerita je..macam kesian lak kat tunang ki joon sebab kena tinggal masa nak kawin tu alasan adik ki joon pun suka dia pastu bagi masa 3 years..pastu kena tinggal lak ngan ki joon sb ah jung..tapi kesian gak kat ah jung sebab first love dia , best friend dia amik.ntahla ni semua stori bg penyedap cerita jek..ciku tukang tgk jek..ada gak nak nangis tp mmg suka ah jung ngan ki joon..best..sorang cool sorang kalut. tak sabo nak goong lak pasni.hiks.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.