Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cuti melaka di terrace cottage

Salam

Kami dalam 2 famili sempat bercuti ke melaka bebaru ni. Sebelum ke melaka atas urusan hantar anak buah masuk uitm situ, kami sarapan di nasi lemak ayam goreng mambau dulu.hihi jauh bekfas.

Kemudian kami terus menuju ke alamat homestay kami
No 71, jalan BS15, Taman Bertam Setia

Kami dah booking dan byr awal seminggu kot.Senang je cari guna waze.Terkejut masa masuk rumah ni.ID(Interior design) nya cantik alaala english cottage dan penuh barang hiasan.Risau jugak tp setakat kami duduk 2 hari tu.satu frame kecil buatan dr kayu terjatuh dan alhamdulillah tuan rumah kata tak perlu diganti..fuh..hiks


nanti sambung ye..

No comments:

.