Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREE SEATS IS BACK! AIR ASIA

Salam,

Start 4 Mar 2018 ritu . Book now till 11 Mar 2018 | Travel from 3 Sep 2018 - 28 May 2019 . Ciku dapat wasap seperti dibawah

Jom jom korang #AirAsiaFREESEATS! 

BIG Member Priority Booking Period: 4 Mac 2018

Public Booking Period: 5 - 11 Mac 2018
Travel Period: 3 Sep 2018 - 28 Mei 2019

Jangan lepaskan peluang korang!!!!
Sebarkan!!!

Ciku pun mengejar le , nak beli online ni..plan pukul 12.00 malam tu nak bukak AA tapi terlolap so esoknya baru beli..dapatla satu tiket untuk sefamili tapi bukan tahun ni.

So tahun depan ye..bersabarla wahai hati ciku sekeluarga..insyaAllah kita ke sana awal tahun depan. Alhamdulillah akhirnya dapat gak tiket .Lamala sikit nak menabung untuk halhal lain yang berkaitan.hihi

Sekarang akan sibuk mencari ittenary dan info dari blogger yang  penah ke sana.

Penginapan better amik melalui www.airbnb.com (apartment kitchen dan heater) .Tapi kebanyakannya banyak dah takde date yang kami nak pegi ni..huhu..takut tinggal yang mahal je.

Paling best date kami pegi adalah date festival disana di 'tsudome'. InsyaAllah moga Allah berkati semua urusan disana..chewah..macam minggu depan plok nak pegi..haha.Baby pun dah setahun time tu so insyaAlah ok.amin




No comments:

.