Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cuti cuti di Avani Sepang Goldcost Resort Bagan Lalang

Salam, 







Kami ambil type superior room with 2 person bekfas di website avani.Bilik besar untuk kami 5 beranak 1 baby. Ada sofa yang boleh memuatkan 2 anak laki ciku tdo.avani superior room 2 tingkat ..bilik bawah 2 twin bed tingkat atas king bed kalau tak silap.Yang best balkoni nampak sunset dan ikan todak..haha. DAN Basikal FREE tapi make sure yang ada tulis avani color biru tu.

Kebetulan bilik kami ambil dekat dengan kolam dan cafe bilabila restaurant tu so memudahkan kami bergerak jalan kaki je.Tapi buggy banyak je ..no worries.
View sangat cantik

Day 1:
Lunch di cyberjaya
Gerak ke bagan lalang -cek in pukul 3.oo tapi dah datang awal dan ada kosong bleh je cek in dan solat pastu terus mandi kolam . Ada happy hour masa tu coconut drinks tp cikgu tak beli pun.

Parking valet rm25 kalau tak jauh lor nak menapak.Setiap kali kereta keluar rm10.
Pukul 5.30 que untuk makan seafood di restaurant tepi pantai tu tak ingat nama.Biasanya kalau ciku datang bagan lalang musti makan kat  HM restaurant (open pukul 6) tapi kali ni nak tukar lak.Komen untuk restaurant yang kami cuba tu..kurang memuaskan.

Pukul 6.30 balik avani terus amik van avani ke kiddies club lukis batik dan layans bebudak ni main.

7.20 balik bilik solat pastu kuar semula kat balkoni je minum2 kopi .Lepas tu husband dan anak laki kuo naik basikal jenjalan area hotel..ciku buat apa..tdo le ngan baby..hihi

Day 2 :

Bekfas , naik basikal jenjalan gilir gilir ngan hubby pegang baby ,g gym tapi tutup dan Mandi kolam .
Cek out kul 12.00  terus gerak ke senawang negeri sembilan.
komen: aircond kurang sejuk..huhu
abisss..hiihi.Alhamdulillah

Info untuk SUPERIOR ROOM

SIZE 52 SQM
 CAPACITY 2 ADULTS, OR 2 ADULTS AND 1 CHILD
Situated on the first and second floors of the main trunk of the palm
Private balcony or terrace with a table and 2 chairs
Choice of king size bed with mosquito drapes or twin beds
En-suite bathroom with shower
LCD television
High speed internet access
Daybed (can convert into an extra bed)
Individually controlled air conditioning
Ceiling fans
Mini fridge
Personal safe
Yukata robe and slippers

Boleh refer web ni untuk info lanjut
http://www.avanisepanggoldcoastresort.com/

AVANI SEPANG GOLDCOAST RESORT
No. 67, Jalan Pantai Bagan Lalang
Kg Bagan Lalang 43950 Sungai Pelek
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

No comments:

.