Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SIAPA CIKU

Assalamualaikum,

Terima kasih kerana sudi jengah blog ciku yang tak seberapa ini.Ciku adalah pemilik blog sederhana ini.Nak stori serba sedikit pasal ciku.Blog ini saja suka suka merakamkan kisah bukan sahaja travel ciku sehingga kini tapi apa apa sahaja yang ciku nak stori mori.

Ciku pernah tulis blog sebelum tahun 2010 tapi dah bubar..ntah nama blogpun tak ingat apa.hihi

Ciku paling suka tempat nature dan bersejarah (historical gitu plan pertama nak g turki nak tengok senibina islam tapi sampai sekarang belum sampai lagi turki..hiks) dan lagi satu kami nak g jepun dan alhamdulillah ciku dah sampai ke bumi jepun serta negara bermusim termasukla musim durian.hihi.

Hobi Ciku selain travel suka tengok movie lawak , cartoon, masak, makan.
DAN ciku suka dengar lagu ,nyanyi,tulis puisi ,melukis ,menconteng juga kira cam berseni n last main sahibba (lama dah tak main).

Macam nak sambung studi tapi rasa macam nak belajar main piano plok..hiks..macamacam daa

Ciku dulu suka senyum ..matapun orang kata tersenyum (perasan) tapi lately ni..ntah nak senyumpun kenkadang takut tapi gelak tu kenkadang tak boleh kawal dari dulu.huhu.
Senyum satu sedekah.Ingat tu.

Ciku telah berkahwin pada tahun 2003 dan mempunyai suami yang baik , pun suka travel dan masak tapi bukan chef ye.hihi

Alhamdulillah

Salam perkenalan semua.



ciku dan hubby sedang menikmati keindahan alam semulajadi atas kapal di Busan , Korea 
url Negara yang pernah ciku jejak : Menikmati Dunia Pelancongan

.